Adres

Het onderkomen van Scouting Willibrord (het Hordehol) Wassenaar is te vinden op hete volgende adress:
Dr. Mansveltkade 9
2242 TZ Wassenaar

In overleg is het voor maatschappelijke organisaties mogelijk om het pand van Scouting Willibrord te huren.

Vanuit Amsterdam:

• Aan het einde van de A44, bij de stoplichten (Rozenplein) rechtsaf (Rozenweg).
      • Bij de rotonde links (Deijlerweg). Deijlerweg gaat in de bocht over in de “van Zuilen van Neijeveldstraat”, blijf deze volgen tot aan het benzinestation (Tango).
      • Ga bij deze stoplichten rechtsaf (Dr. Mansveltkade).
      • Neem de eerste weg links, rijd een stukje rechtdoor en volg de bocht naar links.
      • Recht voor u ziet een gebouw bij een hek.
      • Na het hek vindt u de toegangsdeur tot Scouting Willibrord (een na laatste deur).

Vanuit Den Haag:

• Op de N44, blijf de Borden “Duinrell” volgen tot aan het benzinestation (Tango) aan de van Zuilen van Neijeveldstraat.
      • Ga bij deze stoplichten rechtsaf (Dr. Mansveltkade).
      • Recht voor u ziet een gebouw bij een hek.

Vanuit Katwijk / Bollenstreek:

• Volg de N441 (Katwijkseweg) langs het vliegveld.
      • Ga bij de eerste rotonde rechtdoor (RI strand / Duinrell).
      • Ga bij de volgende rotonde links (Ri Duinrell, Katwijkseweg).
      • Ga bij de eerste stoplichten (bij het Tango benzinestation) linksaf (Dr. Mansveltkade).
      • Rijd een stukje rechtdoor en volg de bocht naar links.