Adres

Het onderkomen van Scouting Willibrord (het Hordehol) Wassenaar is te vinden op hete volgende adress:
Broekweg 14
2242 TZ Wassenaar

Het is niet mogelijk om het pand van Scouting Willibrord Wassenaar af te huren.

Vanuit Amsterdam:
Aan het einde van de A44, bij de stoplichten (Rozenplein) rechtsaf (Rozenweg). Bij de rotonde links (Deijlerweg). Deijlerweg gaat in de bocht over in de “van Zuilen van Neijeveldstraat”, blijf deze volgen tot aan het benzinestation (Tango). Ga bij deze stoplichten rechtsaf (Dr. Mansveltkade). Ga bij deze stoplichten rechtsaf (Dr. Mansveltkade). Ga bijna aan het einde linksaf (sportvelden blauw-zwart). Volg de weg met de bocht mee en ons tijdelijke onderkomen staat recht voor u. Als het hek open is kunt u hierdoor gaan en vindt u de ingang van ons tijdelijke inkomen aan de rechterkant (de een na laatste deur).
Vanuit Den Haag:
Op de N44, blijf de Borden “Duinrell” volgen tot aan het benzinestation (Tango) aan de van Zuilen van Neijeveldstraat. Ga bij deze stoplichten rechtsaf (Dr. Mansveltkade). Ga bijna aan het einde linksaf (sportvelden blauw-zwart). Volg de weg met de bocht mee en ons tijdelijke onderkomen staat recht voor u. Als het hek open is kunt u hierdoor gaan en vindt u de ingang van ons tijdelijke inkomen aan de rechterkant (de een na laatste deur).

Vanuit Katwijk / Bollenstreek:

Volg de N441 (Katwijkseweg) langs het vliegveld. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor (RI strand / Duinrell). Ga onderaan de klip bij de volgende rotonde links (Ri Duinrell, Katwijkseweg). Ga bij de eerste stoplichten (bij het Tango benzinestation) linksaf (Dr. Mansveltkade). Ga bijna aan het einde linksaf (sportvelden blauw-zwart). Volg de weg met de bocht mee en ons tijdelijke onderkomen staat recht voor u. Als het hek open is kunt u hierdoor gaan en vindt u de ingang van ons tijdelijke inkomen aan de rechterkant (de een na laatste deur).