Lid worden?

hikeLid worden van een vereniging doe je niet zo maar, daarom heeft Scouting Willibrord een proefperiode. Elk kind dat wat meer over onze vereniging wilt weten, en in het bijzonder natuurlijk van zijn/haar leeftijdsspeltak, kan gewoon komen kijken. Neem wel even contact op met de leiding van de speltak waar je gaat kijken: we gaan veel naar buiten en het zou niet leuk zijn als je langskomt en er niemand is. De eerste maand is de proefperiode, hierna kan door de ouders/verzorgers het inschrijfformulier ingevuld worden. Het formulier kan dan worden ingeleverd bij de leiding van de speltak.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over de speltakken bij het menu “speltakken” en klik op de speltak waar je meer over wilt weten of kijk in het informatie blad. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen (contact informatie).