Scouts (11-15 jaar)

Scouts zijn jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar. Het belangrijkste van de scouts is dat we leuke dingen doen en dat het super gezellig is!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Maar ondertussen leer je ook van alles. Wat de scouts zoal doen? O.a. primitief kamperen (een hike, met een overnachting onder een zeiltje), koken, sterren kijken, kaart en kompas, spel en sport, natuur en milieu, kampvuur, fietsen, hout hakken, fotografie, film en video, zwemmen, bouwwerken pionieren met hout en touw, excursies, nachtelijke bosspelen, enz.

Natuurlijk mogen de kampen niet ontbreken. Zo gaan we elk jaar op weekendkamp, soms in tenten. Ook gaan we in de zomervakantie een hele week op zomerkamp en doen we mee met de Regionale Scouting Wedstrijden (Een weekend in het voorjaar).

De scouts draaien op  vrijdagavond  van 18:30 tot 21:00 uur. Wil jij komen kijken, kom dan langsop  “het Hordehol” (groepsonderkomen) aan de Broekweg in Wassenaar.  Wil je eerst meer weten bel dan met de scoutsleiding.gidsenverkenners1