Zomerkampen

zomerkampDe eerste week van de zomervakantie (van zaterdag tot zaterdag) gaan de  Bevers,  Welpen, en Scouts op zomerkamp. De onderbouw in een onderkomen (scoutingpand), de bovenbouw in tenten in een bos (een kraan met drinkwater is genoeg). De Lokatie van het zomerkamp wisselt elk jaar. De afgelopen jaren zijn we naar Harderwijk, Huijbergen, Ede/Lunteren, Zeist/Arnhem, en ’t Harde geweest. Aan het zomerkamp zijn extra kosten verbonden.De Explorers en de Stam bepalen zelf wanneer en hoe zij op trektocht gaan. De afgelopen jaren hebben zij op de fiets door Nederland rondgetrokken, maar tochten naar het buitenland zijn geen uitzondering. kampVan activiteiten als hiken, abseilen, toggelen etc zijn ze niet vies. De organisatie van de trektocht wordt geheel door de explorers uitgevoerd. Aan de trektocht zijn extra kosten verbonden.