Draaitijd: Zaterdagmiddag 14:00 – 16:30 uur
Leeftijden: 5 – 7 jaar (hierna gaan zij naar de Welpen)

De jongens en meisjes van de bevers spelen in het dorp Hotsjietonia. De bewoners van het gezellige dorp Hotsjietonia zijn Professor Plof en Rozemarijn, Rebbel en Bas Bos, Stanley Stekker, Sterre en Steven Stroom, Fleur en Keet Kleur, Noa en Stuiter. De bevers beleven samen met deze bewoners allerlei avonturen.

Wat doen de Bevers?
Elke bewoner heeft zijn eigen favoriete spelletjes. Stuiter is de centrale figuur van Hotsjietonia. Hij zorgt ervoor dat alles in Hotsjietonia goed verloopt. Soms heeft hij een probleem dat hij dan samen met de bevers gaat oplossen. Professor Plof is altijd met experimenteren en het uitvoeren van proefjes bezig. Niets is hem te gek, maar hij vindt veiligheid heel belangrijk. Rozemarijn is heel zorgzaam. Je vindt haar vaak in de keuken. En als ze daar niet is, dan is ze buiten te vinden. Ze houdt veel van de natuur en van muziek. Ook Rebbel en Bas Bos zijn vaak buiten te vinden. Ze zijn gek op ravotten in het bos! Stanley Stekker is de techneut van het stel, Sterre en Steven Stroom zijn altijd op of bij het water te vinden en Fleur en Keet Kleur zijn gek op alles wat met creativiteit te maken heeft. Noa is juist iets rustiger: zij zorgt ervoor dat alle bewoners van Hotsjietonia af en toe kunnen ontspannen, want ook dat is heel belangrijk.

De bewoners van Hotsjietonia zijn met zijn allen een drukke boel. Iedereen is anders maar er is plaats voor iedereen! De bevers zijn samen met de bewoners van Hotsjietonia altijd bezig en wie mee wil doen, is welkom.

Wil jij de bewoners van Hotsjietonia ontmoeten, kom dan eens kijken bij de bevers. Laat ons wel even weten dat je komt want misschien zijn we op pad. Stuur een mailtje naar de beverstaf.

Beverstaf
Michelle Schreuder (Teamleider)
Nienke Rader
Ivana van der Werf