Hier vind je informatie over het clubhuis en het verhuur.

Scouting Nederland
Wereldwijd is scouting de grootste jeugd- en jongerenorganisatie met in totaal zo’n 40 miljoen leden verdeeld over zo’n 160 landen. Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van het land met 100.000 actieve leden en telt zo’n 1100 Scoutinggroepen. Scouting biedt kinderen en jongeren een plezierige vrijetijdsbesteding. Samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en de leefomgeving, zelfstandigheid en ontplooiing zijn hierbij centrale thema’s.

Scouting Willibrord
Scouting Willibrord te Wassenaar is in 1945 opgericht als jongensgroep en was gerelateerd aan de St. Willibrorduskerk. Vandaag de dag zijn we een gemengde groep die politiek en godsdienstig onafhankelijk is. Scouting Willibrord heeft het clubhuis aan de Dr. Mansveltkade in Wassenaar. We hebben ongeveer 100 leden en 25 stafleden (leidinggevenden en niet direct leidinggevenden). Alle stafleden zijn lid van de groepsraad, het orgaan dat het reilen en zeilen van onze groep bepaald.

Scouting Willibrord is een groep met een sociaal en laagdrempelig karakter. De contributie wordt met opzet zo laag mogelijk gehouden zodat iedereen mee kan doen aan het programma dat gebaseerd is op samenwerken aan de opbouw van de zelfstandigheid van de leden. Een afwisselende en plezierige vrijetijdsbesteding bij een gezellige club. Iedereen kan lid worden bij Scouting Willibrord: geloof, ras, geslacht, huidskleur, handicap, vluchteling of seksuele voorkeur, het maakt ons niet uit.

Voor meer geschiedenis en informatie over scouting verwijzen we u graag door naar de site van ScoutWiki. Oude fotos van scouting Willibrord vindt u hier.

Website van Wassenaar

Wassenaarse Slag
Op een kwartiertje fietsen ligt het Wassenaarse strand. Altijd goed voor een opkomst in de bossen, duinen of op het strand.

Zwembad het Sterrenbad
Ook dichtbij ligt het zwembad het Sterrenbad. Makkelijk vermaak voor weinig geld.
Generaal Winkelmanlaan 2 2242 GV Wassenaar 070-5113104

Bezoekerscentrum Dunea

Duinrell Wassenaar
Op 10 minuten lopen vind u attractiepark Duinrell. Sowieso leuk voor de welpen om naartoe te gaan.
Website Duinrell

Handige adressen
Politie Hofkampweg 102 2241 KJ Wassenaar 070-5122280
Brandweer Johan de Wittstraat 39 2240 AL Wassenaar 070-5113500
Gezondheidscentrum Hofkampweg 65 2241 KE Wassenaar 070-5127200
Tijdens weekend: call centrum huisartsendienst SMASH 070-3469669
Ziekenhuis Bronovo Bronovolaan 5 2597 AX Den Haag 070-3124141
Ziekenhuis Leiden LUMCAlbinusdreef 2 2333 ZA Leiden 071-5269111

Ons clubgebouw kan op dit moment verhuurd worden voor de volgende mogelijkheden:

– Vergaderingen van andere stichtingen/verenigingen
– Workshops of trainingen
– Het gebouw kan niet verhuurd worden voor overnachtingen of zomerkampen

Voor meer informatie of mogelijkheden, neem dan contact op met de verhuurder.

Het clubhuis is niet te huur voor particulieren, borrels of feesten.

U kunt van onze scouting de volgende materialen huren:

– Grote tenten (max. 30 personen)
– Partytenten (8×4 meter)
– Opzetten van pionierbouwwerken voor evenementen

Voor meer informatie en mogelijkheden, neem contact op met de verhuurder.

Clubhuis

Hier vind je meer informatie over het clubhuis van Scouting Willibrord Wassenaar

Scouting Nederland

Scouting Willibrord

Website van Wassenaar

Wassenaarse Slag

Zwembad het Sterrenbad
Generaal Winkelmanlaan 2 2242 GV Wassenaar 070-5113104

Bezoekerscentrum Dunea

Duinrell Wassenaar
Website Duinrell

Handige adressen
Politie Hofkampweg 102 2241 KJ Wassenaar 070-5122280
Brandweer Johan de Wittstraat 39 2240 AL Wassenaar 070-5113500
Gezondheidscentrum Hofkampweg 65 2241 KE Wassenaar 070-5127200
Tijdens weekend: call centrum huisartsendienst SMASH 070-3469669
Ziekenhuis Bronovo Bronovolaan 5 2597 AX Den Haag 070-3124141
Ziekenhuis Leiden LUMCAlbinusdreef 2 2333 ZA Leiden 071-5269111

– Vergaderingen van andere stichtingen/verenigingen
– Workshops of trainingen
– Het gebouw kan niet verhuurd worden voor overnachtingen of zomerkampen

Voor meer informatie of mogelijkheden, neem dan contact op met de verhuurder.

Het clubhuis is niet te huur voor particulieren, borrels of feesten.

U kunt van onze scouting de volgende materialen huren:

– Grote tenten (max. 30 personen)
– Partytenten (8×4 meter)
– Opzetten van pionierbouwwerken voor evenementen

Voor meer informatie en mogelijkheden, neem contact op met de verhuurder.